Mød De 9 Energetiske Cirkler og opnå en adgang til din unikke Stemmes Kald, der bringer dig udover Scenekanten og åbner din Port til den ultimative Overflod

Er du parat til at folde din Stemmes Kald ud, kan du glæde dig til en Transformation som måske aldrig før. Scenen er din...

 

Det er med den største glæde i mit hjerte, at jeg endelig kan åbne op for mit helt nye forløb "Stemmens Kald", der for alvor vil bringe dig udover scenekanten. Et forløb der åbner din Guddommelige Stemme; den helt særlige Stemme du er født med, og som gør det muligt for dig at stå så meget i dit Lys, at intet kan holde dig tilbage fra at indtage den scene, du for alvor ønsker at stå på i livet.

Da jeg for alvor åbnede min Stemme, og mit Kald stod så tydeligt for mig, oplevede jeg den vildeste og mest kærlige Transformation. Det føltes, som blev jeg vækket til live. Den indvielse jeg som 7-årig modtog af en Shaman var ikke længere blot en oplevelse; min Stemme gav mig den største forløsning, og jeg blev klar til at tage indvielsen som Den Hvide Shaman til mig. Jeg forløste alt, der lå gemt i min Stemme. Mit Kald var klart og rent. Ting kom frem i lyset og blev Healet, og jeg fik adgang til særlige evner, der udfoldede sig dag for dag med stor Manifestation til følge. Min hjerne fandt nye veje og adgang til så meget uopdaget dybt forankret i mig. Jeg fandt Kærligheden igen indefra i en ubeskrivelig form. Og den økonomiske Overflod fulgte med som den største naturlighed og har gjort det siden. Jeg er så dybt Taknemmelig for, at jeg så og mærkede det Lys, og at jeg nu er i stand til at udleve det og bringe det videre til dig.

Jeg ønsker af hjertet det samme for dig, og jeg har med min shamanske og personlige erfaring derfor udviklet "De 9 Energetiske Cirkler", der griber fat om hele dig og det unikke menneske, du er. Du vil som udgangspunkt blive præsenteret for 4 veje, hvorfra de 9 Energetiske Cirkler påbegynder, og dit eventyr i at møde og udfolde din Stemmes Kald starter. Det er ligeså her, du åbner Porten til din ultimative Overflod. Det er slut med at nøjes, det er slut med at stå i skyggen. Livet skal leves i sin sande og ypperste form. Dén adgang ønsker jeg, du opnår.

Som Shaman arbejder jeg med den ubetingede Kærlighed, alt det du er i den reneste og mest sande essens, dybt forankret i dig. Cirklerne tager sit afsæt i Medicincirklens Universelle cyklus med en begyndelse, en afslutning og en ny begyndelse. Elementerne Jord, Luft, Ild og Vand integreres med Verdenshjørnerne og den både naturlige, jordiske og åndelige, mirakuløse Energi, der er forbundet dermed.

Med dig i fokus går vi på opdagelse i din Stemme og dit ultimative Kald. Vi udrenser og fjerner de energier, som aldrig har været tiltænkt dig og din renhed. Vi sætter nye Energier i kraft, der bringer al' den magi i spil, der blot venter på at få rum. Med en blanding af den jordiske grounding og den Åndelige dimension kalder vi din Stemme i front, så du måske for første gang mærker, hvem du er i al' din unikhed i en uspoleret sandhed og uden blokeringer.

Du er kommet her på jorden som et fuldkommen særligt menneske, fyldt med Kærlighed og med et helt særligt kald. Og der er så uendeligt meget brug for lige præcist dig i mere end almen forstand. Du har en stemme, der viser, hvem du er, og hvordan du kan støtte og forandre verden og virkelig gøre en forskel både i det nære og i det større perspektiv. Og så har din stemme et stort behov for, at du sætter den fri; at du sætter energierne fri i dig, så dit energetiske fokus bliver alt det største, mest kærlige og fredfyldte i dig.

Uanset om du ønsker eller ikke at stå på Scenen og inspirere et væld af mennesker omkring dig, så er du udstyret med en fuldkommen magisk Stemme, der har brug for dig og det rum og den luft, du kan vælge at give den. Din Stemme ønsker, du tager den alvorligt, og når du netop griber fat om din Stemme fra flere persektiver, får du adgang til nye områder i din hjerne med nye sandheder og vigtigst et helt nyt potentiale. Med din Stemme som det fysiske udtryk for, hvem du er i din sande autencitet, med alt du har med dig i bagagen, dine passioner, dine dybfølte ønsker om livet, dine evner fra indeværende og tidligere liv, dit helt særlige Kald - og med det uopdagede landskab i dit sind - vil Overflod blot være ét af de områder, hvor du kommer til at opleve en kolossal forskel.

Din Stemme i sin største pragt er din ultimative adgang til din højeste OverflodsIQ - både Økonomisk som Kærlighedsmæssigt. Din IQ repræsenterer her din ypperste evne til at omfavne og gøre brug af alt det, du er indbegrebet af. Når du lærer din Stemme at kende og alt, der ligger til grund for den, og alt den kan udvikle dig til, vil du mestre at møde den i en helt ny form, der åbner din Port til det alt det, din Sjæl higer efter. Din Stemmes Kald er ganske enkelt din adgangsbillet til et rigt liv på så mange områder. Og jeg ønsker af hele mit hjerte, at du opdager alt det andet og nye, du også er. Der hvor miraklerne og den daglige magi og frihed kan få frit løb.

Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget til at folde De 9 Energetiske Cirkler ud med dig. Jeg glæder mig til at SE hele dig. Og jeg glæder mig til, at du ser hele dig. Når din Stemmes Kald sættes i spil, vil du for alvor mærke din Skaberkraft, din evne til at Manifestere og Transformere alt i nuet.

Din tilmelding til Stemmens Kald skal være os i hænde senest den 20. december 2022. Du opnår rabat ved tilmelding inden den 10. december 2022.

 

Stemmens Kald er et Fysisk forløb

 

Har du en drøm om at stå på Scenen foran et publikum eller ønsker du blot én gang for alle at give din Stemme frit løb, vil du på dette Fysiske forløb opnå min fulde støtte i at hjælpe dig med at skabe dit helt eget unikke budskab, ligesom jeg vil hjælpe dig med at blive klar til og støtte dig i at stå på Scenen. Forløbet afsluttes med, at du står på Scenen i dit smukkeste Lys foran et publikum med fuld støtte fra mig og de andre deltagere. Jeg vil ELSKE, at du i tryghed endelig indtager den Scene, du måske kun har turde drømme om. I fællesskab får vi det til at ske. Jeg ser hele dig, og jeg ønsker, du oplever dig selv fra dit højeste selv og virkelig viser verden omkring dig, hvem du er.

Vi mødes fysisk hver måned, ligesom du vil opnå 4 timers personlig session, månedlige udfordringer, Tranformerende Healinger samt månedlige Ritualer og dit helt eget Ritual kit med fysiske ting, du skal bruge til Ritualerne. Alle Ritualer er i sin essens udviklet til at omfavne din Stemme og én gang for alle at give den al' den plads, du fortjener.

Og som en ekstra bonus inviteres du både til den smukkeste fysiske Genfødsels- og Healingsevent samt til en event, en Regressionrejse "PÅ Rejse med Sjælen".

Nedenstående kan du se indholdet på forløbet. Der vil være et begrænset antal pladser, så ønsker du at påbegynde et liv på Scenen med min støtte, så skynd dig at snuppe din plads.

Jeg vil glæde mig SÅ meget til at være din Shaman ved din side og løbende støtte dig i din proces med universelle budskaber målrettet dig.

 

Stemmens Kald - De 9 Energetiske Cirkler og DIG på Scenen

- 6 måneder (Fysisk undervisning) + personlig støtte til dig i at stå på Scenen

 

På forløbet får du:

 • En Shaman ved din side gennem 6 måneder

 • Fysiske undervisningsdage hvor vi gennemgår De 9 Energetiske Cirkler

 • Intens (4 timers individuel sparring) hvor vi skaber dit budskab til din Sceneoptræden

 • Fysiske undervisningsdage hvor vi med øvelser styrker dig i at stå i dit Lys

 • Månedlige Ritualer guidet af mig som Shaman - 6 Ritualer gennem 6 måneder

 • Et fysisk Ritualkit med redskaber, der kærligt skubber til din Transformation

 • Månedlige udfordringer, der vækker nye sider i dig

 • Transformerende Healinger, der integrerer læringen i din Sjæl og folder din Stemme ud

 • Månedlige Live Shaman Soul Talks med Guidance via Zoom

 • Et sparringsrum i FB-Gruppen med Q&A og Clairvoyant Rådgivning

 • Skriftligt materiale oploaded i FB-gruppen

BONUS (2 events) - En fysisk Regressions- og Sjælerejse Event samt en Healingsevent

Se med her - Blandt deltagerne på Stemmens Kald trækkes der lod om forløbet "Nordic Shamanic Circle" (deltagelse ub).

 

Her får du et samlet overblik over indholdet samt det praktiske på Stemmens Kald (klik på de grønne bjælker):

Stemmens Kald - Fysiske undervisningsdage samt din fysiske optræden på Scenen

 

Dine Fysiske undervisningsdage og din Sceneoptræden

På udvalgte dage igennem et halvt år mødes du med de øvrige deltagere i tidsrummet kl. 09.30-17.30 (sidste modul er fra 11.30-20.30.

De enkelte moduler er professionelt og nøje planlagt med henblik på, at du via De 9 Energetiske Cirkler får adgang til din Stemmes Kald og den ultimative Overflod. Samtidig støttes du i at skabe din personlige historie for efterfølgende at stå i dit helt særlige Lys på Scenen og fremføre din historie foran et publikum.

Undervisningen vil være baseret på "De 9 Energetiske Cirkler" og en særlig viden indenfor de specifikke områder.

Datoer for undervisningsdage - udover 2 BONUS Events (hold 2):

 • Tirsdag den 13. december 2022 - Online Præsentation via Zoom Liveoptagelse kl. 16.16
 • Søndag den 8. januar 2023 - kl. 09.30-17.30 - Fysisk fremmøde
 • Lørdag den 4. februar 2023 - kl. 09.30-17.30 - Fysisk fremmøde
 • Lørdag den 4. marts 2023 - kl. 09.30-17.30 - Fysisk fremmøde
 • Lørdag den 1. april 2023 - kl. 09.30-17.30 - Fysisk fremmøde
 • Lørdag den 29. april 2023 - kl. 09.30-17.30 - Fysisk fremmøde
 • Lørdag den 27. maj 2023 - kl. 11.30-20.30 - Fysisk fremmøde - Incl. event med din optræden på Scenen

 

Er du forhindret i at deltage i en af de pågældende fysiske dage, vil du som deltager på Stemmens Kald opdateres i materialet for det enkelte modul via Skype, så du er ajour med alt.

Der tages forbehold for ændringer.

 

Stemmens Kald - Individuel 4 timers Sparring og støtte til din Sceneoptræden

 

Dine 4 Timers Individuel Sparring

Som deltager i Stemmens Kald Fysisk opnår du 4 timers (3 timer samlet plus 1 time efterflg.) Individuel Sparring med udelukkende fokus på dig og dit ståsted.

Det vil udover den fælles undervisning være en yderligere støtte til dig og det budskab, du skal berige os alle med, når du på forløbets sidste modul træder frem på Scenen og fortæller din historie.

I fællesskab får vi skabt dit budskab ud fra essensen af den, du er og det Kald, din Stemme er her for at italesætte.

Du støttes, hvor der er behov for det, så du er tryg ved din optræden på Scenen foran dit publikum.

 

Stemmens Kald - Månedlige Ritualer - incl. Rituelle Ting

 

Dine Månedlige Ritualer - 6 Ritualer gennem 6 måneder

Hver måned gennem 6 måneder præsenteres du for et særligt udviklet Ritual, der vil skubbe kærligt til din Transformation og give dig styrke på de områder, der støtter dig bedst.

Du vil på hver af de 6 undervisningsdage modtage unikke rituelle ting, du skal bruge til dine Ritualer. Altsammen med det formål at åbne for din Stemmes Kald, bringe dig i Overflod og fremme dit Lys til at stå på Scenen.

Som Shaman har jeg mange års erfaring med Ritualer og deres helt enorme effekt. Du guides på kærlig vis i udførelsen af Ritualerne, så du også fremadrettet kan vælge at integrere dem i dit liv.

 

Stemmens Kald - Månedlige udfordringer og Transformerende Healinger

 

Dine Månedlige udfordringer og Transformerende Healinger

Udover den fysiske undervisning modtager du i hver af de 6 måneder en udfordring, der vil skubbe til din proces og vække nye sider i dig. Det er allesammen gennemtestede udfordringer med stor effekt.

Ydermere vil du månedligt præsenteres for en Transformerende Healing, der i din Sjæl vil integrere din læring. Det vil være Healinger, der returnerer energier og følelser til dine forfædre, der sætter dig fri af gammel Karma, der skaber grobund for en helt ny balance, der åbner for dit uopdagede potentiale, der vækker dit Syn og din Stemme for Overflod, og som gør dig klar til den store Scene. Healingerne vil samtidig støtte dine næste skridt i de Energetiske Cirkler.

Som Shaman har jeg foretaget i tusindevis af Healinger med mennesker World Wide, så du vil trygt kunne læne dig tilbage og blot tage imod og efterfølgende mærke et kærlighedsbad uden lige.

 

Stemmens Kald - FB-Gruppe - Shaman Soul Talks og Clairvoyant Rådgivning


Din tilknyttede FB-Gruppe

Som deltager på Stemmens Kald Fysisk tilknyttes du en lukket FB-Gruppe.

FB-Gruppen vil fungere som et sparringsrum, hvor du har mulighed for at kommunikere med de øvrige deltagere og løbende dele dine personlige oplevelser med din udvikling.

Der vil i FB-gruppen lægges link ind til Zoommøder med månedlige Shaman Soul Talks, hvor du kan stille spørgsmål og modtage Clairvoyant rådgivning.

FB-Gruppen vil eksistere under hele forløbet og op til 14 dage efter sidste undervisningsdag.

 

Stemmens Kald - 2 BONUS Events - Fysisk Regressions- og Sjælerejse Event samt en Healings Event

 

1. BONUS Event - en Fysisk Regressions- og Sjælerejse Event

Onsdag den 4. januar 2023 i tidsrummet kl. 18.00-22.00 inviteres du til en fysisk event for dig og jer, der deltager på Stemmens Kald eller andre udvalgte forløb.

Eventen vil foregå i de smukkeste rammer. Der skabes en meget unik stemning i en tryg og afslappet atmosfære, hvor du får mulighed for at deltage i en særligt udvalgt Regressions- og Sjælerejse. En Rejse der forbereder dig smukt til De 9 Energetiske Cirkler, og som vil løfte dig kærligt til dit nye ståsted.

Efterfølgende vil du modtage en Healing og tilbydes at modtage et personligt Budskab kanaliseret til dig fra dine universelle guider. Et Budskab personligt til dig, der giver dig en retning i dit ståsted, og som skaber grobund for den ubetingede kærlighed til dig.

Det vil være ganske frivilligt, om du har lyst til at deltage i denne fysiske event. Den vil ikke være afgørende for gennemførelsen af dit samlede forløb.

Eventen vil ikke blive optaget, idet det er en event, der udelukkende skal opleves live. Det vil til gengæld blive en meget smuk oplevelse.

 

2. BONUS Event - Healings Event

Fredag den 3. marts i tidsrummet kl. 18.00-21.00 inviteres du til en fysisk BONUS Healings Event i København. Du vil få nærmere information derom, når vi nærmer os datoen.

 

Stemmens Kald - Undervisningsmateriale

 

Undervisningsmateriale til din rådighed

Du vil som deltager på Stemmens Kald modtage diverse former for undervisningsmateriale.

Undervisningsmaterialet downloades i den FB-Gruppe, du er tilknyttet.

Liveoptagelser forbliver i FB-Gruppen.

 

 

 

Målgruppe for Stemmens Kald er for dig der kan nikke ja til blot fem af nedenstående:

 • Ønsker én gang for alle at sætte dig fri til at gøre præcist det, hjertet banker for
 • Ønsker at fjerne blokeringer for dine Drømme og hjælpe din hjerne med at finde nye veje
 • Ønsker at udleve hele dig og ikke blot brudstykker
 • Ønsker at springe ud af skyggerne og vise verden, hvem du er i al' din sandhed
 • Ønsker at mestre din Stemmes Kald med De 9 Energetiske Cirkler
 • Ønsker at udleve Økonomisk og Kærlighedsmæssigt Overflod
 • Ønsker at få adgang til dit uopdagede potentiale
 • Ønsker at bidrage med dit særlige Kald til andre og gøre en stor forskel
 • Ønsker afklaring om, hvordan dit tidligere liv har stor betydning for dit nuværende
 • Ønsker at være en del af en helt særlig Tribe, der vil have din ryg og elske at se dig shine
 • Ønsker at åbne din sjæl for dine Shamanske gaver og Clairvoyante evner
 • Ønsker at have en Shaman ved din side som støtte i din helt særlige proces
 • Ønsker at stå i dit Lys og bevæge dig udover Scenekanten
 • Ønsker at gå et liv i møde med en indre fred i Sjælen og en viden om, at du er elsket og støttet

 

Tilmelding til Stemmens Kald

Er du parat til at gøre en stor forskel og udleve alt det, du har drømt om? Vi skal lytte, vi skal tale, vi skal grine, vi skal forløse, vi skal opdage, vi skal overraskes, vi skal glædes, vi skal forenes, vi skal styrkes, vi skal modnes, vi skal udvikles. Jeg kan slet ikke vente; jeg vil dig SÅ gerne. Du kan tilmelde dig lige her:

 

Stemmens Kald (begrænset antal pladser) - Du kan vælge imellem flg. betalingsmuligheder:

1: Tilmeld dig senest den 10. december 2022 og opnå en rabat på kr. 6.667,- og betal det samlede beløb kr. 59.999,- (normalpris kr. 66.666,-).

2: Tilmeld dig senest den 20. december 2022 og betal det fulde beløb (incl. rabat) af én gang kr. 63.333,-

3: Tilmeld dig senest den 20. december 2022 og betal et depositum på kr. 9.999,- og resten kr. 56.667,- i rater efter aftale.

 

Tilmeld dig lige her

De gældende handelsbetingelser er lige her

 

Reference

"She is the most important spiritual guide, I have ever had. She found my Soulmate for me, and Pia is Pure Love. She comes from unconditional love and that’s what she brings"...Ninka-Bernadette Mauritson (Founder, Barefoot Autism Warriors)

"Pia er den mest hjertevarme og professionelle læremester, jeg har mødt. Jeg har deltaget i flere af hendes kurser, og jeg har ikke ord for, hvor taknemmelig jeg er over at have mødt hende. Hun har en fantastisk evne til at se alt det, jeg gennem mange år har lukket ned for og været nervøs for at være. Takket være Pia er det lykkedes mig at skabe et liv, jeg tidligere drømte om, men som jeg aldrig troede ville være muligt. Jeg er fyldt op af en indre og ydre Frihed, som betyder, at jeg i dag har frit valg på alle hylder. Alt jeg beslutter mig for, lykkes jeg med, fordi jeg nu ved, hvordan jeg skal gribe det an'. Pia har givet mig de for vildeste værktøjer, der for mig har været en mirakelkur uden lige. Jeg anbefaler hende til alle af hele min sjæl. Kærligst Jeanette"

"If I could have Pia in my pocket, I would bring her everywhere. Karen Clachar, The Green Rooms

 

Jeg glæder mig af hele mit hjerte til at præsentere dig for det helt igennem unikke værktøj "De 9 Energetiske Cirkler" og se dig udfolde din Stemmes Kald og boltre dig i Overflod. Og ja så ses vi også på Scenen...

I al’ Kærlighed din Shaman, Pia ❤️

Tilmeld
dig her

Din Tilmelding til Stemmens Kald skal være os i hænde senest den 1. december 2022. Der er rabat ved tilmelding inden den 15. november 2022.

NB: Der tages forbehold for ændringer.

Tilmeld dig lige her