Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er udarbejdet på dansk.

Alle workshops, kurser, forløb, uddannelser, VIP-forløb, 10-turskort, foredrag, podcasts, videoer, digitale produkter og tjenester mm. – alle produkter udbydes af Spirit Academy ApS. Kontakt via pia@pianissentylak.dk. CVR.nr.: 32 82 64 23.

Vedr. køb med og ændring af kort

Vi modtager kort som Dankort, VisaDankort, Mastercard samt American Express. Data vedr. købskortet er krypterede og gemmes ikke i systemet.
Alle priser er incl. moms og i danske kroner, og du modtager umiddelbart efter et køb en faktura pr. email til den adresse, du har oplyst i forbindelse med købet.

Ved løbende køb som “Online Training” er det din egen pligt at oplyse en evt. udskiftning af dit betalingskort til andet. Abonnementet kan i forlængelse deraf opsiges eller fornyes ved at skrive til pia@pianissentylak.dk - se desuden nedenfor beskrevet derom.

Abonnementer ved Online Træning

Ved tilmelding til abonnementer som “Online Træning” modtager du en bekræftelseskvittering i forlængelse af tilmeldingen.

Der vil årligt ske en regulering af prisen for abonnementer. Køber er naturligvis altid i sin gode ret til at opsige et abonnement, der til enhver tid kan ske inden udgangen af en måned, dog senest den 25. i den pågældende måned. Opsigelsen kan iværksættes ved enten at sende en mail derom til pia@pianissentylak.dk eller ved at klikke på linket for opsigelse af abonnement på din faktura, hvorefter du ikke vil blive faktureret yderligere. Dog skal alle udstedte fakturaer betales.

Prisen for abonnementet er oplyst på siden for produktbeskrivelsen. Ved tilmelding trækkes du beløbet løbende pr. måned i abonnementsperioden, og der fremsendes efter hvert køb en kvittering til den emailadresse, du har oplyst i forlængelse af købet. Såfremt betalingen for abonnementet udebliver, forbeholder vi os ret til at framelde dig abonnementet med øjeblikkelig varsel.

Betingelser omkring betaling og afvikling

Produkter som workshops, kurser, forløb, uddannelser, VIP-forløb, 10-turskort og foredrag afvikles på de tidspunkter, der er angivet i forlængelse af produktbeskrivelsen eller efter aftale. Ved en given aflysning før opstart fra Spirit Academy ApS af de pågældende produkter refunderes køber det fulde beløb. Ved en given aflysning af enkelte moduler på workshops, kurser, forløb, uddannelser, VIP-forløb og 10-turskort, uanset årsagen dertil, erstattes datoerne af nye.

Ændringer omkring tid og sted oplyses køber mindst 24 timer før den tiltænkte afvikling af arrangementet.

Købers timelding er bindende. Der er dog 14 dages fortrydelsesret fra den dag, produktet er købt. Ved sådanne tilfælde kontakt os via pia@pianissentylak.dk. Det vil dog være en betingelse for en evt. fortrydelse indenfor de første 14 dage, at køber ikke er påbegyndt sin deltagelse på de pågældende workshops, kurser, forløb, uddannelser, VIP-forløb eller 10-turskort.

Der gives ingen refusion. Du er til gengæld velkommen til at overdrage din plads til en anden, blot du orienterer os derom. Evt. udgifter forbundet dermed afholdes af køber. Eller du kan bytte dit produkt til et andet.

Ved køb af en “personlig session”, kan du ændre tidspunktet op til 24 timer inden den tiltænkte afvikling. Der gives ingen refusion.

Ved køb af uddannelser kan der mod et tillægsgebyr betales i rater; læs mere herom under den givne produktbeskrivelse.

Betingelser omkring digitale produkter

Alle former for digitale (derunder online-) produkter leveres til den emailadresse, der er oplyst i forlængelse af købet. Ønskes emailadressen ændret orienteres vi derom via pia@pianissentylak.dk.

Leveringen sker typisk i løbet af få minutter men kan i særlige tilfælde vare op til fem hverdage. Du er selv ansvarlig for at levere en funktionsdygtig emailadresse, ligesom du selv er ansvarlig for at holde dig ajour med, at de købte digitale produkter leveres til dig. Ved udfordringer dermed kontakt os endelig via pia@pianissentylak.dk.

Ved køb af digitale produkter fraskriver du dig din 14 dages fortrydelsesret. I forlængelse af købet modtager du en faktura til den af dig oplyste emailadresse.

Rettigheder

Spirit Academy ApS har samtlige rettigheder til enhver form for produkt købt via Spirit Academy ApS samt til alle former for materiale, der stilles til rådighed i forlængelse af købet. Køberen har en personlig brugsret til materialet, der ikke må viderebringes - kopieres eller distribueres til tredjemand.

Ansvar

Spirit Academy ApS fraskriver sig ethvert ansvar, derunder givne erstatningsansvar denne end måtte pådrage sig i forlængelse med salget af sine produkterer og personlig fremtræden, hvorfor denne ikke er ansvarlig for skade, tab eller simpel uagtsom handling.

Ved køb af personlig session er det dit eget ansvar, at telefonforbindelsen samt øvrige tekniske forbindelser er velfungerende.

Ved køb af digitale produkter er Spirit Academy ApS ikke ansvarlig for tekniske fejl hos køber, ikke funktionsdygtige emailadresser samt junk- eller spamfiltre.

Tvister

Eventuelle tvister vedrørende køb af produkter hos Spirit Academy ApS eller handelsbetingelserne behandles efter dansk ret med retten i København som værneting i første instans.

© 2013 Alle rettigheder forbeholdes Spirit Academy ApS. CVR.nr.: 32 82 64 23.