Inspiration fra skønne mennesker

Kære dig – på siden her vil jeg glæde dig med interviews fra min fortløbende rejse, hvor jeg går på opdagelse rundt omkring i verden i ind- som udland og interviewer et væld af skønne mennesker, der alle har en holdning til, hvordan vi kan lykkes med at skabe det liv, vi drømmer om.

Du vil her møde alt fra spirituelle guruer og personlige udviklere til mennesker med et særligt virke eller den gode historie, der bare fortælles, fordi vi alle kan bruge det til noget. Jeg ønsker dig alt det bedste på din rejse og håber, du vil få glæde af inspirationen herfra.

Kærligst Pia

Interview med Janet Bray Attwood

Efter blot to minutter i Janets nærhed, vidste jeg, at der her var tale om en meget unik og ubeskrivelig, hjertevarm kvinde. Hun har om nogen rørt mig dybt i min sjæl. Janet Bray Attwood er en international speaker, der bl.a. deler scene med Dalai Lama. Ligeså er hun New York Times Bestseller forfatter og kvinden bag “The Passion Test”, der har hjulpet millioner af mennesker World Wide med at finde deres passion og formål i livet. Nyd hende lige her

Videofotograf: Stefan Kragh

Interview med Brian Mayne

Mit møde med den anerkendte Brian Mayne, der er forfatter, foredragsholder og skaber af sit verdensomspændende Goal Mapping System, har gjort en gigantisk forskel i mit liv. Brian gør med sine unikke systemer det langt lettere for os alle at nå vores drømme.

Har du lyst til at se og lytte til interviewet med den verdenskendte og banebrydende Brian Mayne, så se med lige her

Videofotograf: Stefan Kragh

Læs mere om Brian Mayne interviewet

På ganske skarp vis fortæller han, hvordan vores underbevidsthed hele tiden søger efter mål at arbejde efter. Har vi ikke lavet en plan for det, der ligger os på sinde og stukket nogle retningslinier ud derfor, som underbevidstheden kan læne sig opad, vil den i stedet lade sig styre af vores stærkeste tanker. Og problemet er her ofte, at vi mennesker er så optagede af alt det, vi ikke vil og ikke mener at kunne; tanker der er forbundet med frygt. En negativ tænkning, der oploader vores hjerne med cortisol, og som gør os mere og mere handlingslammede, hvis ikke vi formår at komme på rette spor igen.

Brian Mayne er specialist i aktivering af begge hjernehalvdele, som giver den største effekt på kortest tid. Hvor den venstre hjernehalvdel er den strategiske og logisk bagud tænkende, der tænker i ord, tal og kontrol, er den højre hjernehalvdel den kreative, intuitive og passionerede side, der tænker fremad og i billeder. Brian Mayne har med sit Goal Mapping System et særligt værktøj, der bidrager til aktivering af begge sider; kombineret med en læring i positiv tænkning, der er substansen i spiritualiteten, som gør, at vi bliver langt mere løsningsorienterede og dermed har lettere ved at nå vores drømme. “Det er en universel lov, at vi alle kan sætte os mål,” lyder det fra Brian Mayne.