Skab et liv i ren
Kærlighed i tæt
dialog med din Sjæl

Pia Nissen har som Den Hvide Shaman bevæget sig fra den nationale arena til et internationalt netværk indenfor Spirituel Transformation og Business Mastery.

Verden er hendes legeplads, og hun elsker at gå på opdagelse i Spiritualiteten, anerkendt Forskning og Videnskab og bruge sin viden til at hjælpe mennesker World Wide med at leve deres Liv fra hjertet i tæt dialog med Sjælen og det Guddommelige.

Med sit mangeårige virke er hun en anerkendt og efterspurgt Shaman og har som SjælsMentor og Spirituel Lærer undervist og talt for i tusindevis af mennesker.

Hun er iværksætter af større organisationer og hendes Indvielse og uddannelser hos udvalgte Shamaner og Spirituelle lærere og ikke mindst hendes personlige rejse fra mørkets dybde til Lyset kommer alle de mennesker til gode, hun professionelt arbejder sammen med.

"Min største mission med mit virke som Shaman er at bidrage alt det, jeg kan til, at du lykkes med at leve det liv, du af hjertet drømmer om i alle områder af Livet."

"Jeg ønsker af hele mit hjerte, at du værdsætter dig selv så højt, at du beslutter dig for at ville leve et Liv i Kærlighed og den Sandhed, din Sjæl er indbegrebet af. Du er her for alt andet end at nøjes. Det er din fødselsret at leve et liv i Overflod, og som du af hjertet drømmer om.

Uanset hvor i livet du befinder dig lige nu, har du altid mulighed for at vækste, og det gode er, at du har præcist de evner, der skal til for at skabe det for dig optimale liv. Du fortjener et Liv i Lykke og Kærlighed; du fortjener at nå de mål, dit inderste kalder på.

Livet har for mig været, og vil til evighed være det, én lang udviklingsrejse. Personligt har jeg gennem de mange første år af min levetid bevæget mig i et væld af pressede situationer, hvor ingen ønsker at befinde sig. Trods et ufatteligt mørke har jeg formået at bevæge mig igennem de mest traumatiske oplevelser og at heale alt, der kaldte på kærlighed. Med mere end 30 års erfaring i personlig udvikling og med de smukkeste opdagelsesrejser i Spirituel Mastery, er jeg så ydmyg omkring de mange fantastiske mennesker min rejse verden over har favnet. Og jeg ser det som den største gave i ren kærlighed at få lov til at bidrage til din Transformation med at hente dine tabte Sjælestykker hjem, så du erindrer hvem du er i din sande kerne. Jeg ønsker af hjertet, at du tillader dig selv at leve fra din Sjæl, det ypperste mest sande og kærlige sted i dig.

I al' kærlighed Pia, din Shaman"