Er du parat til at slippe blokeringen, kan alt ske

Noget jeg længe har tænkt over, og som piner mig er, at så mange skønne mennesker jeg møder på min vej, er så ufatteligt dygtige til at blokere for egne muligheder. Der er så stort et potentiale i os alle, som oftest blot behøver ganske lidt opmærksomhed for at komme til udtryk. Men desværre finder mange af os større tryghed ved at blive i det mindre tilfredsstillende kontra det at give mulighederne lidt lys. Det handler naturligvis om, om vi er parate til at tage det skridt, der skal til.

Vi kan alle lykkes med det, vi af hjertet ønsker. Det handler først og fremmest om vores tro på, hvad vores inderste indeholder. Og så handler det om at finde styrken i det guld, vi besidder og tillade den enorme kraft og power, vi alle har, at arbejde igennem os og komme til udtryk. At lade den få lov til at udvikle os. Gør vi først det, kan alt ske.

Skal vi lykkes med det, bliver vi nødt til at lave en aftale med os selv, som var det med en anden, vi vil gøre alt for at overholde. Vi må være der lige så meget for os selv, som vi ville være der for en anden. Vi må kunne stole lige så meget på os selv, som en anden ville kunne stole på os. Vi må være til stede, når der er brug for det på alle planer for os selv...

Uanset hvor meget vi i givet mener, vi er indbegrebet af at fejle, så er det netop det, der har gjort os stærke. Det er det, der har givet os den største lærdom og gjort os til den, vi er - kombineret med alt det, der i øvrigt ligger i bagagen.

Jeg ved, at du der læser med her, kan. Du kan alt, der skal til for at lykkes med det, du vil. Jeg tror på dig, og jeg er lige her til at hjælpe dig med at tro på dig selv.

I al' kærlighed Pia <3

Tilbage