VIP Personlig Frihed - er for dig, der er parat til at gå hele vejen og åbne for den ultimative Frihed og dit Lys

Er du parat til at LEVE Friheden og stå i dit Lys

Så er dette her det ultimative forløb for dig. Det er med den største glæde i mit hjerte, jeg endnu engang kan åbne op for VIP Personlig Frihed, som er blevet mit kald.

Frihed er essensen af det, du er her for. For oplever du Frihed, er der også Kærlighed og Glæde, du kan trække vejret frit uden blokeringer, og du tillader dig selv at stå i dit Lys, hvorfra alt kan ske. Det er herfra, du altid ved, hvad dit næste skridt er, og hvordan du griber det an'.

Du læser med her lige nu, fordi du VED, at du har en særlig Mission. Du mærker musikken i dig; en musik der ikke skal få lov til at dø. En musik, du bare må forfølge. Måske er det udefinerbart - endnu ikke helt tydeligt; ét er sikkert, musikken er der, og den skal pakkes ud. Du ønsker at føle dig Fri indefra og ud - Fri til at gøre præcist det, du føler for og drives af. Du ved med dig selv, at tiden med knokleri og stress er passé, og at du er her for at LEVE for alvor.

Det fantastiske er, at LEVER du Friheden, kan du slippe din tænkning. Vejen vil vise sig for dig, og du er ikke længere i tvivl om noget. Du VED, hvor svaret er og har evnen til i løbet af et splitsekund at indfange det og handle på det. Alt vil være meget tydeligt for dig, og det magiske er, at du ikke længere vil kunne andet end at leve denne Frihed og ultimative Kærlighed, der danner fundamentet for dit Kald - dit helt særlige Lys.

Hvordan du kommer dertil?

På VIP Personlig Frihed får du adgang til et nyt, omfattende Internationalt og meget effektivt redskab, der tager sit udgangspunkt i Moder Jord - nemlig MælkebøtteStrategien - en helt igennem særlig og meget unik Formel, der vil pakke dit liv ud - privat som arbejdsmæssigt på en måde, der vil give dig alt det, du behøver for at stå i dit lys. Naturen vil vise sig at være det svar, der altid har ligget lige foran dig, og du vil, ved at agere som den, få alt til at gå op i en højere enhed. Det er den ultimative og eneste Formel, du behøver. MælkebøtteStrategien er unik kobling af det Mentale, Spirituelle, Følelsesmæssige og Fysiske.

Du vil med MælkebøtteStrategien integrere Videnskab, Psykologi, Hypnoterapi, Spiritualitet, Den Indianske Kultur og Forskning og opleve, at det altsammen går hånd i hånd og viser dig vejen. Når du lever det, vil du opnå en eminent styrke og have både energi og overskud til alt det, du drømmer om med langt færre timer bag, end du tidligere har benyttet.

 

Ansøgning om deltagelse i VIP Personlig Frihed skal være os i hænde senest den 28. februar 2020.  Du opnår rabat (kr. 2.500,-) ved ansøgning og tilmelding inden den 1. december 2019.

Foto: Annika Hayn

 

Frihed til at flyve

De fleste af os kender det modsatte af Frihed, hvor vi føler os begrænsede. Vi drømmer om det, der ligger "lige derude"; vi kan måske oven i købet se det og måske endda næsten røre ved det, og alligevel kan det være så uendeligt svært for os at få alt til at gå op i en højere enhed og komme i mål.

Naturlovene hindrer os ganske vidst i at flyve med armene, til gengæld gør de det muligt for os at bygge fly. Uanset hvor svært det umiddelbart ser ud, er det muligt for dig, der læser med her, at opnå en Personlig Frihed som aldrig før. Og jeg vil af hele mit hjerte ELSKE at hjælpe dig på din rejse.

På forløbet VIP Personlig Frihed vil du udleve din evne til at leve præcist det liv, dit hjerte banker for, hvor Friheden mærkes indefra og ud og leves i din fysiske hverdag. Uanset du vælger, dit fokus skal være privatlivet eller karrieren, vil det ene valg påvirke det andet. Du bliver skarp på alt, der har indflydelse på dit valg, og hvordan du kan skabe det for dig optimale liv. Dine kappede vinger vil vokse, og du vil være i stand til at flyve med din Sjæl og nå helt nye højder.

Den særlige Formel med udgangspunkt i naturens hemmeligheder forener alt for dig på din rejse. Frygten erstattes med Mod, og som et klogt citat lyder: Et menneske er ikke først frit, når det kan gøre, hvad det vil, men når det vil det, det gør. Ytringsfriheden gør det ikke alene; det handler om at være Fri til at være det menneske du er i alle sammenhænge og Fri til at lykkes med alt, du sætter dig for - og samtidig kende Formlen for, hvordan du eksekverer med succes.

 

VIP Personlig Frihed indeholder flg:

1 - De fysiske undervisningsdage - Læs mere

Udvalgte søndage i hver måned mødes du med de øvrige deltagere i tidsrummet kl. 09.30-15.30.

De enkelte moduler er professionelt og nøje planlagt med henblik på, at du opnår din ultimative Personlige Frihed og står i dit Lys. Undervisningen vil være baseret på en særlig viden indenfor de specifikke områder.

Du vil under hvert modul arbejde med dit eget Fokusområde med støtte fra både underviser og de andre deltagere.

Datoer for undervisningsdage:

 • Søndag den 1. marts 2020 - kl. 09.30-15.30.
 • Søndag den 22. marts 2020 - kl. 09.30-14.00.
 • Søndag den 5. april 2020 - kl. 09.30-15.30.
 • Søndag den 26. april 2020 - kl. 09.30-15.30.
 • Søndag den 17. maj 2020 - kl. 09.30-15.30
 • Søndag den 14. juni 2020 - kl. 09.30-17.00.

 

Er du forhindret i at deltage i en af de pågældende dage, vil du som VIP-deltager opnå undervisning via Skype i materialet for det enkelte modul, så du er klædt godt på og ajour med alt.

Der tages forbehold for ændringer.

2 - Mødestedet på FaceBook - Læs mere

Som supplement til undervisningen tilknyttes du en lukket FB-Gruppe. Gruppen er kun for deltagere på VIP Personlig Frihed og er tænkt som et sparringsrum, hvor du kan kommunikere med de øvrige deltagere.

Det er i selv samme gruppe, alt skriftligt materiale oploades. Ligesom det er det sted, underviseren løbende kommenterer opslag og besvarer alle spørgsmål, der end må komme undervejs i forløbet.

Ligeledes oploades der i FB-Gruppen hver måned et interview med en ekstern person, hvor interviewet har en relevans i forhold til det Tema, der er fokus på i den pågældende måned.

FB-Gruppens navn er VIP Personlig Frihed og vil være tilgængelig for dig og de andre deltagere inden første undervisningsdag.

3 - Månedlig udfordring - Læs mere

Hver måned vil du og de andre deltagere præsenteres for en månedlig udfordring, der styrker din proces i forlængelse af undervisningen. En udfordring der bidrager til at skabe Frihed og bringe dig ud i det Lys, du er her for at indtage.

Udfordringen vil have stor værdi for din deltagelse i VIP Personlig Frihed.

4 - Personlige Sessions - Læs mere

Hver måned har du som deltager i VIP Personlig Frihed ret til en Personlig Session via Skype.

Din Session er tænkt som en støtte til dig i din proces, så du opnår den bedst tænkelige sparring på din Rejse.

Din Session har en varighed af en time og skal gennemføres i den måned, den tildeles dig.

5 - VIP Fysisk Kit - Læs mere

Undervejs i forløbet vil du modtage et Arbejds "Kit", der vil støtte dig i din proces. Det er særligt udvalgte ting, som understøtter dig i din læring og som matcher dig energetisk, hvor du end bevæger dig hen.

Det er gaver udvalgt fra hjertet med forskellige ting, der hver i sær vil få stor betydning for "dit nye dig".

6 - Afslutningsevent - Læs mere

Den 14. juni er du i mål, hvilket skal fejres på ganske særlig vis med en afsluttende event efter endt undervisning.

Du vil sammen med de andre deltagere opleve noget ganske særligt, som understøtter hele din rejse.

Glæd dig til en meget unik oplevelse, hvor du træder endeligt ud af comfortzonen; en oplevelse der vil sætte sit præg på dig på bedst tænkelig vis.

 

 

En unik Sister Tribe

Du vil sammen med et antal andre fantastiske kvinder udgøre en unik Sister Tribe. En stamme, hvor I vil skabe en tryg og inspirerende samhørighed med plads til både grin og tårer; et sted hvor sandheden tales, og hvor I løfter hinanden til at stå i det Lys, i hver i sær fortjener.

Det er også her, du udfordres, og hvor der stilles skarpt på dig og dit ståsted. Godt to håndfulde af skønne kvinder vil støtte dig og være med til at åbne dit sind for nye veje. Ingen er alene, I er "søstre" og bidrager til hinandens motivation.

Det bliver måske lidt hårdt, det bliver helt sikkert sjovt, og du fyldes med garanti med kærlighed.

 

Praktisk information

 • Forløbet finder sted nord for København i hyggelige og hjertevarme rammer, hvor du med de andre deltagere mødes fysisk seks søndage - med opstart i marts 2020 til og med den 14. juni 2020.

Datoer for undervisningsdage:

 • Søndag den 1. marts 2020 - kl. 09.30-15.30.
 • Søndag den 22. marts 2020 - kl. 09.30-14.00.
 • Søndag den 5. april 2020 - kl. 09.30-15.30.
 • Søndag den 26. april 2020 - kl. 09.30-15.30.
 • Søndag den 17. maj 2020 - kl. 09.30-15.30.
 • Søndag den 14. juni 2020 - kl. 09.30-17.00.

 

 • Er du forhindret i at deltage i en af de pågældende dage, vil du som VIP-deltager opnå undervisning via Skype i materialet for det enkelte modul, så du er klædt godt på og ajour med alt.
 • Derudover tilknyttes du en lukket gruppe på FaceBook, hvor du kan sparre med de andre deltagere. Det er også her, du og de andre deltagere hver måned præsenteres for en særlig udfordring, der styrker din proces i forlængelse af undervisningen. En udfordring der bidrager til at skabe Frihed og bringe dig i det Lys, du er her for at indtage.
 • Hver måned har du som deltager i VIP Personlig Frihed ret til en Personlig Session via Skype som støtte til dig i din proces.
 • Undervejs i forløbet vil du modtage et Arbejds "Kit" bestående af særligt udvalgte ting, som understøtter dig i din læring og som matcher dig energetisk; gaver udvalgt fra hjertet der vil få stor betydning for "dit nye dig".
 • Den 14. juni er du i mål, hvilket skal fejres med en ganske særlig event. Glæd dig til en meget unik oplevelse.
 • Du modtager et certifikat efter endt forløb på VIP Personlig Frihed.

 

Tilmelding til VIP Personlig Frihed:

Ønsker du at deltage i denne unikke VIP Personlig Friheds Tribe, kan du ansøge om deltagelse ved at klikke på "Ansøg om deltagelse i VIP Personlig Frihed". Du vil herefter modtage en tilbagemelding, om du er en af de udvalgte deltagere. Ansøgningsprocessen finder sted, både fordi det er vigtigt, at de deltagerne er parate til "gå vejen", og fordi ønsket er at sammensætte en Tribe, som matcher hinanden godt i et trygt og powerfyldt rum.

Prisen for det unikke VIP Personlig Frihed udgør kr. 38.500,-. Ved tilmelding og betaling af det samlede beløb inden den 1. december 2019 opnår du en rabat på kr. 2.500,-.

Såfremt du ønsker at tage forløbet alene med 1:1 undervisning, aftales de enkelte undervisningsdage individuelt. Prisen vil i denne sammenhæng udgøre kr. 48.500,-. Ved betaling af det samlede beløb, gælder samme rabat som ved ovenstående.

Forløbet kan efter ønske fratrækkes som SuperVision. Du kan enten betale det i rater, eller du kan betale én samlet rate. Sidste frist for ansøgning om deltagelse er den 28. februar 2020.

De gældende handelsbetingelser er lige her.

Glæd dig til et forløb med Videnskab, Psykologi, Hypnoterapi, Spiritualitet og Forskning. Jeg glæder mig SÅ uendeligt meget til at tage dig med på dit livs rejse i Personlig Frihed; livet åbner sig herefter på en helt igennem fantastisk måde.

Ansøg om deltagelse i Personlig Frihed lige her.

 

Reference

"Pia er den mest hjertevarme og professionelle læremester, jeg har mødt. Jeg har deltaget i flere af hendes kurser, og jeg har ikke ord for, hvor taknemmelig jeg er over at have mødt hende. Hun har en fantastisk evne til at se alt det, jeg gennem mange år har lukket ned for og været nervøs for at være. Takket være Pia er det lykkedes mig at skabe et liv, jeg tidligere drømte om, men som jeg aldrig troede ville være muligt. Jeg er fyldt op af en indre og ydre Frihed, som betyder, at jeg i dag har frit valg på alle hylder. Alt jeg beslutter mig for, lykkes jeg med, fordi jeg nu ved, hvordan jeg skal gribe det an'. Pia har givet mig de for vildeste værktøjer, der for mig har været en mirakelkur uden lige. Jeg anbefaler hende til alle af hele min sjæl. Kærligst Jeanette"

Jeg glæder mig af hele mit hjerte til at tage dig i hånden og bringe dig derhen, du så meget fortjener at være. Den Frihed du ønsker vil folde sig ud på magisk vis, så du både nu og fremadrettet kan bevæge dig i Flow og vide præcist, hvordan du vil lykkes med at få tingene til at ske.

I al’ Kærlighed Pia ❤️

Tilmeld dig her

Ansøgning om deltagelse i VIP Personlig Frihed skal være os i hænde senest den 28. februar 2020.

NB: Der tages forbehold for ændringer.

Ansøg lige her