Udlev din indre Nordiske Vølve Gudinde -

og bliv Master i at skabe Mirakler

Som Nordisk Vølve Gudinde - er der ikke længere grænser for, hvad du er i stand til at skabe...

Det glæder mit hjerte så meget at kunne dele dette med dig. Det er med ydmyghed og stor ære, at jeg videregiver disse gaver til dig, fordi jeg ved, at når du handler derfra, skaber du dybt fra din sjæl. Og jeg ved, du er her, fordi du netop er en ganske særlig sjæl, som er i stand til både at gøre en forskel for dig selv og andre.

Tiden er inde til, at du griber fat om dine Nordiske rødder og udvikler dine Clairvoyante evner til at skabe. At du placerer dig i Lyset og aktiverer din indre Nordiske Vølve Gudinde. Den Nordiske, kvindelige Shaman - spåkonen der i tidernes morgen stod i front, når fremtiden skulle forudsiges og miraklerne skabes.

Jeg VED, du kan, og jeg vil ELSKE at hjælpe dig med at folde dine evner ud og leve derfra, så du mærker, hvor let det kan være at bevæge dig i miraklernes paradis. Og så du ikke længere blot iagttager andre lykkes med at skabe deres drømme; du kommer selv i mål.

Du er selv skaberen af din egen virkelighed, og med visdommen fra Miraklernes fundament kombineret med din indre Vølve Gudinde, vil du være i stand til at benytte håndgribelige, moderne metoder, der alle er tilgængelige for dig, og som højner din bevidsthed.

 

Som Nordisk Vølve Gudinde - vil du:

  • Lære at bruge din feminine Kraft og Stemme
  • Udvikle dine Clairvoyante “Spåkone” evner
  • Benytte din relation til dine Åndelige Guider
  • Blive Master i at skabe Mirakler
  • Lære at danne Spirituelle Cirkler
  • Mestre særlige Shamanistiske Metoder
  • Lære at udøve Guidance via runer
  • Evne at rense Mennesker og Huse for negative energier
  • Integrere Naturens magiske kræfter i dit liv


Det bliver anderledes, lærerigt, spændende og sjovt. - Når først du lader din indre Vølve Gudinde tage plads, vil intet blive som før. Der vil ingen grænser være for, hvad du kan skabe.

Det praktiske

Du certificeres i din egenskab af Nordisk Vølve til “Miracle Master” af Spirit Academy.

Undervisningen i “Udlev din Vølve Gudinde” foregår nord for København - fredag den 13. november i tidsrummet kl. 18.00 - 22.00, lørdag den 14. november kl. 09.30 - 15.30 samt søndag den 15. november kl. 09.30 - 15.30.

Prisen udgør kr. 7.777,-.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at snuppe din plads, hvis du ønsker at være med og nå helt nye højder. Sidste frist for tilmelding er den 1. november 2020.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til pia@pianissentylak.dk. Skriv i mailen om du ønsker at betale i én rate, eller du ønsker tre rater mod et samlet gebyr på kr. 500,-.

Har du spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at sende en email til min PA, Annika Hayn via kontakt.pianissen@gmail.com

Jeg glæder mig så meget til denne helt særlige magiske rejse sammen med dig.

I al' kærlighed Pia <3