Som RegressionsGuide skaber du rum for en Transformerende energi via Regression, Livet mellem Livene og Sjælerejser

Drømmer du om at Guide tilbage til tidligere Liv og skabe vedvarende Transformation? Så er RegressionsGuide det helt rigtige for dig...

 

På rejse med Sjælen

Der er så meget gemt i vores tidligere Liv, der forklarer, hvorfor vi lever, som vi gør i dette her liv. Ved at gå tilbage, opnår du sammen med din klient klarhed over det store "hvorfor", ligesom du ved netop at tage fat på de vigtigste elementer fra tidligere Liv, er i stand til at heale alt, der skal heales og bringe det unikke med, der har relevans for det nuværende Liv.

Den megen visdom og de mange forklaringer der er at hente i tidligere Liv, giver et klart billede af, hvorfor den enkelte er udfordret i dag. Samtidig er der et væld af gaver at hente, som blot venter på at blive "pakket ud". Disse gaver er typisk evner fra tidligere Liv, som Sjælen stadig formår at udleve, når blot de genopvækkes.

Som RegressionsGuide hjælper du din klient med at tage på rejse med Sjælen. Der skelnes tydeligt mellem Regression, Sjælerejse og Livet mellem Livene.

Sjælerejsen tager udgangspunkt i en nysgerrighed om at besøge tidligere Liv for at skabe vished om, hvordan du har levet, og hvad livet indeholdt dengang.

Regressionen er en Transformationsrejse, hvor klienten bl.a. får mulighed for at ændre vaner, mønstre, tanker, historier samt at slippe fobier.

Livet mellem Livene er her, hvor klienten kan møde sin åndelige familie og lære, hvordan disse altid kan kontaktes, når der er behov for råd og vejledning omkring alt, der end må være brug for guidance til.

 

Som RegressionsGuide vil du:

 • Via viden om Akasha Arkivet opnå forståelse for det altomfattende informationsfelt.
 • Via Regression bidrage til at skabe vedvarende Transformation.
 • Via Sjælerejser gå på opdagelse i tidligere Liv.
 • Via Livet mellem Livene opnå kontakt med klientens åndelige familie.

 

Du vil yderligere som RegressionsGuide lære:

 • At udføre en Regression og Sjælerejse i praksis og besøge Livet mellem Livene.
 • At skabe den gode indledende samtale hvor klienten bringes i ro og føler tryghed.
 • At benytte simple meditationsmetoder.
 • At bringe klienten ned i hjertet.
 • At bringe klienten i en tryg og let hypnose.
 • At skabe kontakt til de Åndelige Guider.
 • At benytte relevante guidingteknikker.
 • At støtte din klient i at opnå den bedst tænkelige rejse.
 • At benytte healing som forløsning.
 • At lukke ned for hypnosen og medbringe den værdifulde forandring til det nuværende Liv.
 • At sætte rammen for den endelige Transformation.

 

Målgruppe

RegressionsGuide i dette her regi henvender sig til deltagere, der allerede har erfaring med personlig udvikling; din baggrund kan derfor være terapuet, vejleder, mentor, rådgiver eller anden form for personlig udvikler. Det er netop grundet din baggrund, hvor fundamentet er lagt, at du opnår dine færdigheder på dette her forløb på to dage.

Der lægges stor vægt på etik og menneskelig forståelse, hvorfor det er vigtigt, du har et empatisk udgangspunkt og en rummelighed omkring menneskers forskelligheder - deres differentierede måder at anskue og være i verden på.

 

Det praktiske

Undervisningen til RegressionsGuide foregår nord for København - fredag den 23. november i tidsrummet kl. 16.00 - 21.00, lørdag den 24. november kl. 09.30 - 16.00 samt søndag den 25. november kl. 09.30 - 14.30.

Prisen udgør kr. 4.495,-.

Har du spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at sende en email til Pia Nissens PA, Annika Hayn via kontakt.pianissen@gmail.com

Ved tilmelding - send gerne dine kontaktoplysninger til email pia@pianissentylak.dk. Du vil efterflg. få fremsendt en faktura. Ønsker du at sikre dig din plads med det samme, kan du MobilePaye til Spirit Academy via 25111616.

 

Certificering

Du modtager SuperVision på dit virke som Regressionsguide og afslutter forløbet med et smukt certificeringsbevis.

 

Jeg glæder mig så meget til at gå på opdagelse i Sjælen med dig.

I al' kærlighed Pia <3