Onlineforløbet - "PureLove - Stå i dit Lys og Lev din Sjæl" er din adgang til at leve dit Livsformål, det liv du af hjertet drømmer om at leve!

Er du parat til at Stå i dit unikke Lys, det Lys der længe har ventet på dig - din Sjæls Kald?

 

Hver dag har du valget om at Leve - kontra måske blot at overleve. At Leve alt det magiske, du er her for, og som er indbegrebet af din Sjæl. At Leve din Sjæls Kald - det særlige Livsformål, der giver Livet mening, og som placerer dig som en vigtig brik i verden; dér hvor du virkelig kan gøre en forskel.

Livet har så uendeligt meget positivt at byde på. Et væld af gaver er til din rådighed. Det handler blot om, at du nu én gang for alle træffer en beslutning om ikke længere at ville nøjes. Det handler om at vælge Lyset og samtidig lade ego'ets magt slippe taget i dig.

Hvordan du gør det, det kommer vi til. Din nødvendige viden vil du trække fra både dit nuværende og dit tidligere liv. Og Lyset der længe har søgt dig, vil nå dig som aldrig før...

 

Er du klar til:

  • At lade dine stækkede vinger vokse og flyve på ny
  • At erstatte din indre tomhed med oplysthed
  • At sætte dig fri af de blokeringer der har hindret dig - og for alvor nu Stå i Lyset
  • At leve dit Kald, der er endnu større end det Liv, du måske lever nu
  • At udleve din særlige Mision her i Verden med al' din ekspertise
  • At opleve en indre Lykke i hver en celle som aldrig før
  • At vide hvor meget Verden har brug for dig som den smukke Sjæl, du er

 

Tilmelding til Onlineforløbet er muligt indtil den 1. juli 2018.

 

På Rejse med Sjælen

Under dette særligt sammensatte Onlineforløb vil jeg tage dig med på en Sjælerejse, hvor du kommer helt ind i essensen af, hvorfor du er her. Enten vil du blive bekræftet i dit for dig allerede kendte Livsformål, eller det vil netop blive tydeligt for dig, hvad lige præcist dit Livsformål er.

Herfra går vi tæt på det, din Sjæl er blokeret af, den dybereliggende årsag til, at du ikke allerede står i lyset og stråler som aldrig før. Vi undersøger dit nuværende liv og går via Regression, hvor du befinder dig i en let hypnotiseret tilstand, tilbage til det af dine tidligere liv, hvorfra blokeringerne stammer. Når først du kender Svaret, er du i stand til at Slippe alt det, der tidligere har hindret dig i at Stå i Lyset.

De nye mere positive energier integrerer vi i din krop og i dit sind, sådan at du herfra Lever din Sjæl, og hvor du mærker, at det eneste sted, du kan opholde dig netop er i Lyset og kun der.

Når først du har indtaget lyset, er du slet ikke i tvivl. Du mærker for alvor meningsfyldtheden fylde hver en celle i din krop, Livet giver mening som aldrig før - og en indre lykke, der vil bane vejen for dig og din Mission her i verden er udgangspunktet for din videre færd. Den vil bringe dig i Flow og Synkronicitet, så tingene sker for dig og med dig, i tråd med at du sender dine ønsker ud.

Du vil opleve, at du er beskyttet af de Universelle Kræfter, og du vil samtidig mærke en støtte som aldrig før. Og når dagligdagen og “Livet indimellem banker på”, og du føler, du for en stund er ude af den gode energi, vil du som at knipse med fingrene meget hurtigt kunne komme tilbage på sporet igen; du vil kende opskriften, så du forbliver i Lyset. Og måske for første gang vil du opleve følelsen af “At være kommet hjem”. Hjem til den del af verden, der altid har ventet på lige præcist dig.

 

PureLove Onlineforløbet er opdelt i 6 Moduler. Du kan se videoerne, så meget du ønsker det:

 

Modul 1 - Din Sjælsvej åbnes

Du går på opdagelse i dit ubevidste sind, der er adgangen til din Sjælsvej. Vi dykker i fællesskab ned i "dit gemte materiale" og tager præcist det frem, som vil styrke dig i at Stå i Lyset. Du skaber et bevidsthedsfokus, der gør det muligt for dig at arbejde på helt andre frekvenser og herfra gribe fat om Livet på ny.

 

Modul 2 - Sandheden sætter dig Fri

Din tankeskabte virkelighed og din famlen i mørket omkring det, der faktisk er hændt sættes i perspektiv. Det bliver tydeligt for dig, hvordan det usagte har magten over dig og blokerer din Sjæl. Et bevidst valg om at tale Sandhedens sprog, sætter dig fri og skaber en adgang til den højeste energi, hvorfra Lyset blot venter på din indtræden.

 

Modul 3 - Klarhed om dit Livsformål

Et er at kende dit Livsformål, noget andet er at Leve det. Du vil opnå klarhed omkring dit Livsformål, den dybeste essens af det, og derved skabe adgang til at Leve din Sjæls Kald. Du får opskriften på, hvordan du plejer det og udvikler dig i samånd med dit Livsformål. Din tidsløse Sjæl med alle dets inkanationer samler substansen af din viden i dit unikke Livsformål.

 

Modul 4 - Regression og Sjælerejse til tidligere Liv

Under modulet her arbejder vi både med Regression og Sjælerejse, der samlet betyder, at vi går tilbage til et af dine tidligere Liv og ser på din person, dit virke, din adfærd og dine mønstre, der alt sammen har stor betydning for dit nuværende Liv.

Den viden du opnår under rejsen, bringer vi med til det Liv, du lever i dag. Er der Karmiske Rester, som blokerer dig i dit nuværende Liv, vil du under næste modul kunne arbejde med disse og Transformere dem.

Du vil opleve viden om, hvad du i et tidligere Liv har beskræftiget dig med, og hvordan du levede. Alt vil uden tvivl vise dig en rød tråd i relation til det, du interesserer dig for i dag. Det vil ikke være tilfældigt, at du lander i præcist det Liv, du gør. Du vil blive bekendt med, at der i dit Sjælsarkiv ligger en masse viden, du har mulighed for, og kan vælge, at trække på "lige her og nu".

I og med det foregår online, og jeg ikke sidder ved din fysiske side, er det vigtigt, at du forinden har allieret dig med en ven eller veninde, som kan sidde ved din side og blot være til stede under rejsen. Det vil skabe tryghed for dig, og det vil efter sceancen være rart for dig at kunne tale det hele igennem.

Rejsen er ganske særlig, og du vil kunne bevæge dig fra sorg til magisk glæde. Du kan uanset dine oplevelser være ganske tryg. Du vil blive bragt i en let hypnotisk tilstand, som du meget let vågner fra igen, når jeg netop beder dig om at vågne. Skulle du mod forventning opleve hos dig selv at have Tekniske udfordringer, skal du ikke bekymre dig om at befinde dig i denne hypnotiserede tilstand. Jeg forklarer inden opstart, hvorledes din ven eller veninde i givet kan "vække dig".

Jeg vil anbefale dig, at du optager hele seancen, så du netop kan arbejde med det efterfølgende. Glæd dig til en rejse, som får positiv betydning for dit Liv fremadrettet.

 

Modul 5 - Kærlighed og Sjælefred

Skattekisten fra sidste modul åbnes, og med nøje udvælgelse træffer du en beslutning om, hvad du ønsker at Transformere og Manifestere fra din Sjælerejse. Du gennemgår en særlig metode og opnår fred med din Sjæl og en ubetinget Kærlighed som aldrig før.

 

Modul 6 - Det endelige Sjælsarbejde - Vejen til Lyset

Du indtræder nu endeligt Lyset som aldrig før. Det dybe mørke er passé, og du kender nu vejen til at udfolde dig i præcist dén retning, du ønsker det. Lyset bærer så megen Flow og Magi med sig, og det vil herfra altid være let for dig at vælge det "bedste til". Du står i Lyset, du ER Lyset, Livet giver mening som aldrig før, og du vil vide, hvor meget Verden har brug for netop dig med alt, du er - og du kender DIN vej til at Leve Lyset.

 

Praktisk information

Forløbet finder på kærlig og professionel vis sted i en lukket gruppe på FaceBook, hvor du hver uge i 6 uger til hvert Modul præsenteres for et nyt emne i din rejse mod "At stå i dit Lys og Leve din Sjæl." Det er op til dig, om du i gruppen vil være aktiv og dele dine oplevelser, eller du blot ønsker at gennemgå forløbet for dig selv.

Skulle du være forhindret i at deltage i en af ugerne, gennemgår du blot dette modul, når det passer ind for dig. Alle moduler vil fortsat være til din rådighed indtil 1. august 2018.

 

Tilmelding til Onlineforløbet “PureLove - Stå i dit Lys og Lev din Sjæl”:

Ønsker du at sikre dig din plads, kan du tilmelde dig via linket herunder. Når enten første rate af to eller det fulde beløb er betalt, er pladsen din.

Prisen for Onlineforløbet - PureLove - Stå i dit Lys og Lev din Sjæl udgør kr. 4.495,-.

De gældende handelsbetingelser er lige her.

Jeg glæder mig SÅ uendeligt meget til at tage dig med på dit livs Sjælerejse, så du herfra for alvor kan stå i dit unikke Lys og nå alt det, du ønsker dig i Livet.

 

Tilmelding

 

Reference

"Ord er fattige, når jeg skal beskrive min taknemmelighed over at have mødt Pia Nissen. Hun har ændret mit liv på stort set alle fronter. Jeg kom som "en færdig kvinde" med mangel på tro på livet og mit Livsformål. Jeg så ingen udvej, indtil jeg på lykkeligvis havnede i Pias kyndige favn. Jeg blev mødt (først på video siden In real Life) med et overflødighedshorn af hjertevarme, ro og ekspertise. Pia har lært mig så meget om livet, spiritualiteten og mit tidligere og nuværende liv. Jeg har lært at stå frem og kende essensen af alt, jeg er og kan. Jeg har fået en ukuelig optimisme og tillid, og jeg ved nu præcist, hvordan jeg bruger alle mine gaver både i forhold til mig selv og andre. Pia er en sand engel og gave på Jord. Hun har ganske enkelt reddet mit liv. Med den dybeste taknemmelighed kan jeg anbefale Pia af hele mit hjerte - Maria Iversen"

Jeg glæder mig af hele mit hjerte til også at tage dig i hånden og bringe dig derhen, du så meget fortjener at være. Din Sjæl kalder så meget på dig.

I al’ Kærlighed Pia ❤️