Få koden til Økonomisk Frihed

Er du træt af at mangle penge?

Vil du slippe for, at vende og dreje hver en krone? Slippe nervøsiteten for, hvordan du skal få økonomien (og livet) til at hænge sammen?

Vil du have Økonomisk Frihed til flere rejser, oplevelser eller udleve din passion?

Så er denne Mini Workshop lige noget for dig

Jeg vil give dig koden til, hvordan du kan få økonomisk frihed. Hvordan du kan lykkes med at opnå tilstrækkeligt med penge og flere til, så roen én gang for alle kan forplante sig i dig, og du vil opleve den skønneste, boblende glæde indefra.

Hvordan foregår det?

Mini workshoppen er tilgængelig online. Det betyder du kan følge workshoppen fra din computer uanset hvor i verden du er (bare der er internet adgang).

Hvad får du på Mini Workshoppen?

  • Du får adgang til en video, hvor jeg gennem 1 ½ time, hjælper dig med at finde de områder der er vigtige for dig, at fokuserer på.
  • Du får opskriften på hvordan du manifesterer din økonomiske frihed og konkrete handlepunkter så du lykkes med din proces.
  • Du får 3 øvelses ark spækket med øvelser, der hjælper dig til at øge bevidstheden og nå i mål
  • Du får også en præcis beskrivelse af, hvordan du udarbejder dit eget penge alter

Hvad er prisen?

Prisen er blot kr. 396,- plus moms. Og mini workshoppen med tilhørende opgaver er ved køb din til evigt eje. Du kan se det igen og igen …

Sådan tilmelder du dig:

Du tilmelder dig ved at klikke lige her eller i bunden af siden. Straks efter du har betalt får du adgang til mini workshoppen

Hvem har det (allerede) virket for?

Jeg har hjulpet et væld af mennesker med at opnå økonomisk frihed. En af dem er Gitte.

Gitte mistede sit faste job og dermed alle former for økonomisk indtægt. Der var ingen økonomisk hjælp at hente fra familien, fagforening eller kommunen. Da Gitte tog kontakt til mig så det sort ud – og livslysten var ikke tilstede.

Sammen fik vi lavet en plan og proces, hvor Gitte arbejdede med sig selv og de overbevisninger hun havde med fra barndommen. Igennem processen, gik det op for Gitte hvordan hun kunne komme til at leve af hendes passion – indretning.

Gitte tog springet ud som selvstændig og allerede 1 ½ måned efter vi sluttede workshoppen, formåede Gitte at lave en månedlig omsætning på 110.000 kr. Og vigtigst af alt fik lysten og glæden ved livet tilbage.

Jeg ønsker så meget af hele mit hjerte at viderebringe den viden til dig, som blev vendepunktet for Gitte i hendes liv.  

Jeg ønsker, du skal kende hemmeligheden bag økonomisk frihed, fordi du så meget fortjener det.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på Mini Workshoppen der vil give dig koden til Økonomisk Frihed. 

Du tilmelder dig ved at klikke lige her

I al’ kærlighed Pia <3