Skab det du ønsker dig for livet

Når vi taler om vores evne til at skabe og manifestere ud fra det, vi ønsker os for dagen og livet, er jeg slet ikke i tvivl; vores skaberkraft er en naturlig del af dét at være til. Vi skaber dagen lang, og nej det er ikke noget, vi skal lære. Vi kan til gengæld lære at skabe det, vi ønsker i stedet for måske gang på gang at anbringe os i situationer, der gør os magtesløse og handlingslammede.

Sjældent går vi gennem livet uden udfordringer; der vil altid være mangt og meget, vi skal lære, og som er med til at styrke os. Men jo større bevidsthed vi skaber omkring vores evner til at manifestere, jo lettere iagttager vi faldgruberne og ved, i hvilken retning vi skal gå.

Min kære datter Amanda på 12 år er et rigtigt godt eksempel på virkelig at tage sin skaberkraft på sig. Længe, meget længe har hun ønsket at få en lille hund, og nej har svaret været mange gange. Jeg havde rigtigt svært ved at se, hvordan det ville kunne lykkes i vores hverdag, og bare tanken om mindre frihed var nok. Trods dét, at hun forstod hvorfor, og at jeg virkelig mente nej; det var ikke til diskussion, besluttede hun sig for at arbejde intenst på at få sin lille hund på en ikke plagende måde.

Der blev læst i bunker af bøger, nettet blev studeret, hun fortalte om alle de fortræffeligheder, der er ved at have en hund – om den kærlighed, de bidrager med, og så blev det lige krydret med et par breve om, at hendes absolut største drøm her i livet var at få en hund.

Med den største modstand som udgangspunkt, med hendes evner til at skabe, intenst ildsjælearbejde og med stor forståelse for andres synspunkter, lykkedes det hende at få omverdenen med sig. Den 23. december kørte vi til Tyskland, hvor en lille Bolonka Zwetna familie opholdt sig. Amanda vidste absolut intet, men inden vi gik ind af døren, fik hun et lille brev, hvori det stod beskrevet, at hun med sit skønne væsen og sin evne til at skabe var lykkedes – trods stor modstand, med at få opfyldt sin største drøm. – Jeg behøver nok ikke at fortælle, at hun græd af glæde fra et sted dybt i hjertet. Og ja, i dag har vi så den sødeste lille hundehvalp, Luna (det er ligesom at få en baby igen i huset), som fylder os med sin kærlighed og er meget legesyg.

Amanda skabte det alt sammen selv - for hende et mirakel. Hun handlede ud fra sit hjerte, bad Universet om hjælp og var her meget opmærksom på at bede om hjælp til det, hun ”gerne ville” opnå kontra det, hun ”ikke ville” opnå. Og i stedet for at lade sig drive med af sorgen over ikke at få sit ønske opfyldt og måske starte en bitter eller selvsaboterende proces, tog hun ansvar og besluttede sig for at fokusere på sit mål og gå helhjertet efter det.

Og lige netop dér har vi så meget at hente, når vi for alvor ønsker at skabe. Virkeligheden er nemlig den, at sætter vi os et mål, vi tager ansvar for og handler på, får vi vores underbevidsthed til at arbejde med os – også når vi sover. Undlader vi omvendt at sætte os et mål, er vores underbevidsthed 100% styret af vores stærkeste tanker, og er disse præget af en ”manglende tro på, at vi kan lykkes”, er sandsynligheden for at nå vores drømme ikke stor.

De stærkeste energier er dem, der sejrer. Så kæreste venner tag passioneret og helhjertet ansvar og vær bevidst om Jeres evner til at skabe lige præcist det, I ønsker.

Tilbage