Ønsker du at tiltrække mirakler

Jeg er overbevist om, at også du ønsker at tiltrække et mirakel - lige dér, hvor det virkelig vil gøre en kæmpe forskel for dig i den situation, du befinder dig i. Alle ønsker vi at tiltrække mirakler. Mirakler er noget af det smukkeste; bare tanken om det kan få os til at smile, og jo mere vi tænker på opfyldelsen af de mirakler, der vil forsøde og måske ændre vores verden,  jo mere mærker vi adrenalinen og sommerfuglene fylde vores krop. Tænk, hvis miraklet fandt mig, så ville jeg… Listen er lang med alt det, vi så vil gøre og være. Men er mirakler overhovedet indenfor rækkevidde? Kan vi på nogen måde selv bidrage til at tiltrække dem? Eller er mirakler blot noget, der hører eventyrene til? Ja, mirakler er noget, vi alle kan lære at tiltrække.

Der er så uendeligt meget, vi formår at tiltrække med alt det, vi er og kan. Og mirakler er blot et af mange områder, hvor vi kan få stor indflydelse og være selvskabende.

Senere på året åbner jeg dørene for et mirakel kursus men lige her og nu vil jeg give dig en rigtig god start, som vil åbne dine døre for mirakler som meget andet.

Ønsker du at tiltrække et mirakel, må du først og fremmest være åben for, at miraklet kan finde dig. Når vi er frygtbaserede, indelukkede, irritable, lægger ansvaret fra os, er vi som omsluttet af en tyk uigennemtrængelig mur, som kun du kan fjerne. Og nej, vi behøver ikke at være frygtløse for at kunne tiltrække mirakler. Vi er alle til tider fyldt med frygt, sådan er livet; vores ego vil altid forsøge at beskytte os mod alt det nye, vi så gerne vil. Men vi har evnen til at åbne op, først en lille flig, så lidt mere og lidt mere for til sidst at være helt åbne og leve i flow med os selv.

I stedet for at vente på noget udefrakommende, kan du vælge at leve det faktum, at du er selvskabende, at du selv er ansvarlig for og herre over det liv, du lever. Skal vi åbne for mirakler, må vi skubbe frygten så meget til side, vi kan. Vi må fjerne den tykke blokering, som gang på gang forårsager, at vi ikke når det, vi gerne vil.

Et lille enkelt spørgsmål som for mig og rigtigt mange mennesker har gjort en kæmpe forskel er: Hvor er kærligheden?

Lige nu i dette sekund mens du læser disse linier og er præcist der, hvor du er mentalt som fysisk OG næste gang, du befinder dig i en situation, som ærgrer dig og måske skubber til din frygt, så stil dig selv spørgsmålet: Hvor er kærligheden? Sid blot få minutter og reflekter over spørgsmålet. Og tænk så over hvor du kan være mere kærlig, givende og åben overfor dig selv og andre og dit syn på situationen.

Befinder du dig eksempelvis i en situation, hvor et andet menneske har gjort dig ulykkelig, og hvor du enten giver dig selv eller den anden part skylden, så spørg dig selv ”hvor er kærligheden”...

Led efter kærlige tanker der kan erstatte dine irritable, ulykkelige eller frygtfyldte tanker. Se på den kærlighed, der har været eller måske stadig er omkring det menneske og fokuser så på det i stedet for på alt det, der ærgrer dig. Det betyder ikke, at tingene ikke længere har nogen betydning, det handler blot om, at dit fokus ændres. Og når vi ændrer vores eget fokus, ændrer verden sig omkring os.

Uanset det handler om dig selv eller andre så lev kærligheden. Du vil meget hurtigt opleve, hvordan mirakler du aldrig havde troet mulige, vil finde dig, fordi du med dit åbne, kærlige og rummende sind finder dem.

Og glem endelig ikke, at du selv er et mirakel.

I al’ kærlighed Pia <3

Tilbage