Mit møde med Michael Beckwith fra "The Secret"

Tak af hele mit hjerte for, at du læser med her. Der sker så meget i mit liv lige nu. Drømmen om at leve mit livsformål internationalt tager virkelig fart. Ildsjælen i mig bobler, og jeg lever fra hjertet, men sådan har det ikke altid været.

Da jeg mødte Michael Bernard Beckwith, en af ophavsmændene til det verdensomspændende film- og bogprojekt ”The Secret”, ønskede jeg så meget at leve det, mit hjerte bankede for, men jeg manglede det sidste skub. Jeg var klar over, at jeg var den eneste, der kunne tage skridtet og havde ansvaret derfor, og jeg ville det så gerne, ikke desto mindre hang jeg fast i gamle mønstre og havde et enormt behov for at være i kontrol. Jeg havde styr på min tilværelse men var usikker på alt det nye.

Jeg var dybt involveret i min passion for fremtiden, følte en forelskelse i ”mit projekt” om at hjælpe og guide andre men lod mit ego styre processen alt for meget. Den der lille orm, der konstant gnavede i mit indre, ”er du nu sikker på Pia, at du vil lykkes med det?”

Det skulle vise sig, at mit møde med Michael fik en langt større betydning, end jeg overhovedet havde forestillet mig. Mit udgangspunkt var at interviewe ham til min bog, i stedet fik jeg det skub, jeg havde brug for.

Jeg hilste først på hans underskønne kone Rickie Byars Beckwith, der også denne gang leverede sin smukke sang og musik til Michaels formidling. Kort efter stod jeg ansigt til ansigt med en af mine absolut største guruer, Michael. Efter at have givet ham et knus og takket for de mange gaver, han med sit hjerte og sine ord deler så flittigt ud af, stillede jeg ham spørgsmålet:

“Michael, what if we are so connected to our dream but at the same time are afraid of, who we will be?”

Mit hjerte bankede heftigt, mens han kærligt tog min hånd, kiggede mig dybt i øjnene og stod helt stille for en kort stund og bare mærkede mig. Efter en dyb vejrtrækning sagde han:

I can feel your wonderful heart and spiritual wisdom. You can see! You know, you have a huge gift. Live it. You don’t have to be a victim of your thoughts anymore. Something in you knows the answer. Share yourself and help people around the World! You are the answer. Everything is working for you. And you will feel the power and love yourself.”

Jeg var dybt bevæget, taknemmelig og motiveret som aldrig før. Tiden var inde til at foretage et skift. Michael gav mig den sidste tro, jeg havde brug for.

Alle er vi kommet hertil med en gave, vores livsformål, som vi er i stand til at udleve. Ofte er det blot det sidste kærlige skub, der skal til, før vi for alvor føler os klar og i stand til at tage magten over ego’ets finurligheder. Når vi til gengæld gør det, er det så befriende og givende.

Er du klar til at leve dit hjertes kald?

Kærligst Pia

Vil du vide mere om Michael Beckwith så se med her:

http://agapelive.com/about-agape/michael-bernard-beckwith/#.VHYjTRxGjPo

Tilbage