Mit frygtindgydende møde med amerikanske Brendon Burchard

Han har for længst overhalet Tony Robbins på den Internationale arena, er en af de tilbagevendende gæster i Larry Kings tv-show, deler scene med selveste Dalai Lama, og så er han kåret til at være en af de 25 mest indflydelsesrige ledere i verden indenfor personlig udvikling. Og ikke mindst dukkede han op som uventet gæst til Annika Hayns og min workshop "Vejen til et lettere liv på den fede måde".

Brendon havde fra Brian Mayne hørt, at vi var i fuld gang med workshoppen og ville lige kigge forbi for at se med, når han nu alligevel var i nærheden. Iført to vagter dukkede han op, lige da det var min tur til at tale. Trods mange års erfaring med i hundredevis af workshops bag mig, mistede jeg fuldstændigt evnen til at tale. Dér på aller forreste række sad Brendon og smilede sødt; Brendon, som er vant til et publikum på flere tusinde mennesker valfartet ind fra forskellige lande for at høre hans gyldne ord, sad lige dér og var nu klar til at lytte med.

I smug gik jeg hen til Annika og hviskede i hendes øre, at dette her kunne jeg bare ikke. Jeg følte mig som verdens største amatør i hans selskab og var parat til at give op, indtil hun så fornuftigt sagde til mig: "Pia, han er uden tvivl den mest fantastiske speaker selv, men han forstår jo ikke et kuk af, hvad du siger." Hvor følte jeg mig dum; hun havde naturligvis ret, Brendon forstår ikke et ord af det danske sprog, så jeg grinede lidt sammen med min skønne hjerteveninde, tog en dyb indånding og gennemførte workshoppen.

Efterfølgende havde vi nogle skønne timer sammen på Sankt Petri og en åben invitation til at speake på en af hans events i USA, "hvis blot du øser lige så meget ud af din kærlighed som i dag, så pyt med, at der pludselig kan ske noget uventet, som hiver dig ud af komfortzonen", sagde Brendon med et smil på læben.

Det mest interessante ved oplevelsen var, hvor hurtigt vi er i stand til at dømme os selv og lave historier, som vi så kan vælge at lade os styre af eller ikke. Min erfaring med at tale for mange mennesker forsvandt som dug for solen; historien om, at jeg ikke ville være god nok i hans selskab tog over, indtil Annika fik vækket mig til live igen.

Huske på skal vi, at vi ikke er vores historie. Til gengæld er vi vores vibration; den energi som i tilfældet her fik skabt en modstand og fik mit system til at lukke af, så frygten kunne tage over. Det gode er, at vi kan lære at arbejde med vores vibration, således, at vi lynhurtigt kan få den på rette kurs igen. Det handler om at afkode, hvilken vibration der er tale om. Når først vi er bevidste derom, kan vi lære at mestre at anbringe os i en højere vibration, som gavner os både i situationen og fremadrettet. I mit tilfælde her nåede jeg slet ikke så langt, Annika fik mig på rette spor, inden vibrationsarbejdet måtte igangsættes.

Det dejlige er, at vi altid vil være i stand til at lave et skift, også når det ser rigtigt svært ud.

Aller kærligst Pia

Brendon er herren iført jakkesæt ved siden af farvestrålende Brian Mayne

Tilbage