Hemmeligheden bag succes på livets mange områder

Ingen tvivl om, at viden er en skat, men nøglen til selve skatten er helt enkelt at anvende denne viden i praksis!

De største læremestre og guruer, jeg har mødt i verden udøver dette dagligt som en naturlig del af livet. Alt andet vil være utænkeligt. Det er lige præcist dér, den store forskel viser sig. Jeg selv benytter det hver eneste dag fra det dybeste sted i mit hjerte. Men sådan har det ikke altid været. Jeg følte det men var ikke bevidst om det; og netop bevidstheden gjorde, at alt blev ændret. Mit liv fik et helt andet fokus, jeg kom i et magisk flow, der fik alt det, jeg drømte om til at ske.

Siden har jeg qua mine flere tusinde coachinger og hjerteåbningsseancer hjulpet andre med at implementere det i deres hverdag, og dem der virkelig har taget det til sig, og praktiserer det, er selv forundrede over, hvor stor en drejning deres liv har taget, og hvordan de på magisk vis gang på gang lykkes med at skabe præcist det, de ønsker. 

Hemmeligheden er ganske enkelt, at når vi udøver taknemmelighed, som ikke bare er en ”tak for mad” og ”tak for hjælpen” vil vi i takt med taknemmeligheden modtage alt, vi ønsker os for livet, om det er de rigtige relationer, drømmejobbet, flere penge, kærlighed eller frihed.

Er vi omvendt utaknemmelige, kan vi risikere at oparbejde en bitterhed, som blokerer for alt flow i livet. I stedet for at tiltrække de mennesker, vi har brug for, frastøder vi dem. I stedet for at ”se” de mange muligheder, der er lige foran os, ”mister vi synet”. Vi afskærer os fra de magiske øjeblikke, hvor livet for alvor kan tage en drejning til vores fordel, fordi vores sind er blokeret, og vi vil i værste fald stagnere, gå i stå og have meget svært ved at komme videre.

Taknemmelighed i praksis vil åbne vores hjerte, vi vil se langt lysere på livet, få øje på de mange tegn, vi er omgivet af og bedst af alt, vi vil modtage så megen hjælp udefra. Som Helmut Newton udtrykte det: ”Hvad du giver, får du igen i samme mængde”. Taknemmelighed er at give – at give din tak.

Et tydeligt billede har tegnet sig fra de mange mennesker, jeg gennem årene har hjulpet. Når de udøver taknemmelighed i ny og næ, ændres deres liv ganske lidt. Udøver de taknemmelighed hver dag, føler de magien i alt, de rører ved, som var de i besiddelse af en tryllestav. Hvor underbevidstheden før var drevet af de stærkeste tanker, hjælper den med at manifestere alt det, de har et ønske om.

Det er fantastisk at iagttage, hvordan de har taget styringen over deres eget liv og gang på gang er i stand til at lykkes med det, de sætter sig for. De besidder en power, som hele tiden har til formål at udleve deres fulde potentiale på samtlige af livets områder. For nogen handler det primært om økonomi, for andre om kærlighed, og for nogen om at lykkes med at manifestere de drømme, der længe har været på tegnebrættet. Det magiske er, at det virker. Det virker for dem, det virker for mig, og det kan virke for dig, men det kræver, at du er kontinuerlig omkring det, og vigtigst af alt; det er ikke nok at tænke eller sige det højt, hvad du er taknemmelig omkring. Det handler om at føle det! Taknemmelighedens magi er nemlig proportional med graden af din følelse!

Mange måder kan det gøres på. Når jeg underviser har jeg ofte foræret deltagerne en lille taknemmelighedssten, som kan være en sten fra stranden eller en sten fra en krystalbutik. Når vi berører stenen, hjælper den os med at ”minde os om”, hvad vi er taknemmelige omkring. Ofte har jeg bedt dem tænke og føle tre ting dagligt, de er taknemmelige omkring og samtidig gøre sig bevidste om, hvorfor de er taknemmelige omkring det. Når vi kender vores ”hvorfor”, integrerer vi følelsen dobbelt. 

En anden måde at forstærke følelsen på er at rette vores taknemmelighed mod nogen eller noget. Det kan være en person, der betyder noget særligt, det kan være Universet – eller som indianerne solen eller havet.

Metoderne er mange, pointen er, at når du retter din taknemmelighed og virkelig føler den for et andet menneske, for noget der er hændt i dit liv eller din hverdag, for de penge du har og gennem livet har modtaget, for dit helbred, dine børn, de ting der fungerer i dit arbejdsliv, de positive resultater du har opnået etc., vil du opdage, at verden omkring dig forandres, fordi du forandres, og du vil nå dine drømme. Jeg ved, du kan! 

Taknemmelighed er hjertets hukommelse. Når vi lever taknemmelighed, er det som at røre himlen.

Aller kærligst Pia

Tilbage