Er du klar til at træde ud over livets scenekant

Meget ofte møder jeg mennesker, der spørger mig: ”hvorfor er jeg ikke lykkelig, hvorfor elsker jeg ikke mit liv, er jeg utaknemmelig, hvad skal jeg gøre…?

Føler du også, at du mangler noget i dit liv? Måske drømmer du om at gøre en større forskel i verden men ved blot ikke, hvordan du kommer dertil? Mange af os går desperate gennem livet og vil så gerne så meget samtidig med, at vi har svært ved at tage action på det. Måske ved vi slet ikke, hvad det er, vi skal tage action på. Vi må blot konstatere, at der mangler noget. Og vil vi tænde lyset, må vi som udgangspunkt vide os sikre på, at lampen er sluttet til.

Hvert eneste øjeblik i vores liv har vi et valg; vil vi finde måden at slutte lampen til på, eller vil vi ”lade stå til” og gå på kompromis med vores inderste ønsker? Det viser sig meget ofte, at der er et stort hul mellem vores potentiale og det liv, vi lever.

Et godt sted at starte er at se på, hvad vi elsker i livet. Skal vi finde vores ”purpose”, vores livsformål, meningen med livet, må vi bevæge os væk fra de tanker, der kredser om alt det, vi ikke er tilfredse med.

Nogle har let ved at svare på, hvad de vil ”bruge tiden på”, mens vi er her. Men langt de fleste synes, det er svært. At vi mangler noget udefinerbart i livet, er et godt udgangspunkt til at åbne op for det, vi allerede ved. For sandheden er, at vi har al’ den viden til rådighed, vi overhovedet behøver. Jo mere åbne vi er og nærmer os vores højeste selv; dér hvor vi er tro mod hjertet, jo tydeligere bliver det for os.

En lille nyttig øvelse vil jeg dele med dig, fordi den hjælper mange.

  • Forestil dig, at alt er muligt; hvad vil du så gøre? Hvor vil du være, hvem vil du være sammen med, og hvordan vil du have det?
  • Mærk efter; hvad gør dig lykkelig, hvad fylder dig med glæde langt ind i knoglerne?
  • Hvilken indflydelse ønsker du at have på verden omkring dig?
  • Hvad ønsker du at erstatte med noget nyt og bedre? Hvad fortæller hjertet dig?

Jo mere visualisering, jo mere klarhed og jo større tiltrækningskraft vil du opnå omkring alt det, du ønsker dig for livet. Og Universet vil supporte dig der, hvor du har behov for det.

Begynd herefter med ganske små skridt at tage action, bevæg dig i den retning du ønsker det. Uanset dit livsformål er tydeligt eller ikke, vil handling skabe bevægelse i tingene, og du vil hurtigt mærke, hvad der nærer dig og ikke. Og samtidig skaber bevægelse mod målet en større afstand til frygten.

Ofte viser det sig, at det du virkelig har kæmpet med, bliver din gave. Gennem frygt og kampe skaber vi ofte vores ekspertise, der bliver vores kald. Tænk på alt det vi har lært af egen erfaring, og hvor meget vi kan hjælpe andre derfra.

Den der følelse af, at der mangler noget, forsvinder som regel, når vi lader hjertet tage over og lever et passioneret liv. Passionen er det, der lyser for os, og virkeligheden er sådan, at vi ofte er nødt til at træde udover livets scenekant, at gå ud i verden for at finde det, vi har i os selv derhjemme.

Tilbage