En spirituel rejse der vækkede mig

Da jeg besøge Isle of Wight med mine skønne piger, Simone og Amanda, kendte jeg intet til øen. Meget havde jeg hørt, men at det skulle vise sig at blive en spirituel rejse, der virkelig kom til at gøre en forskel, havde jeg ikke troet. Allerede ved første fodtrin på øen, som ligger ud for det sydlige England, mærkede jeg en energi, der brusede gennem kroppen. Selvom jeg altid er meget sensitiv omkring energier, var det her noget ganske særligt; det var som om, noget trak i mig, som om nogen forsøgte at fortælle mig noget. Jeg kiggede mig omkring og iagttog mine døtre, som bare var glade for at være på ferie med deres mor i det skønne sommervejr. Idet samme ændrede min vejrtrækning sig...

Min hjerte bankede hurtigere, jeg hev efter vejret men fandt så hurtigt roen igen. Jeg vidste med sikkerhed, at der var noget, jeg skulle være særligt opmærksom på.

Som timerne gik fik jeg en voldsom trang til at skrive, men jeg skubbede hele tiden tanken væk derom, fordi jeg samtidig var så fyldt af, at den bog jeg havde haft i hjertet så længe, ikke skulle skrives. Jo, jeg ville SÅ gerne ud med mit budskab og få mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker verden over, men mit ego havde givet mig den mest voldsomme besked - efter at have fortalt mig, at ingen nok ville læse den, og at jeg ville fortryde, hvilket jeg havde svært ved at forlige mig med. Beskeden blev den endelige, nu hvor jeg ikke ville lytte til de andre beskeder, at "skrev jeg bogen, ville jeg dø."

Ja, jeg uddanner mennesker og holder i bunker af foredrag og ingen tvivl om, at det var mit ego, som lige skulle brilliere med sit ypperste, men alligevel så sved den i en grad, jeg ikke helt kunne lægge fra mig. Jeg blev ganske enkelt bange for at skrive min bog, for tænk hvis ikke det handlede om mit ego men i stedet mit klarseergen, jeg er født med... Bogen blev lagt på hylden - i hvert fald for en stund.

Men Isle of Wight talte til mit hjerte. Og jeg fandt så også hurtigt ud af, at rigtigt mange mennesker gennem tiden netop var rejst til denne ø, fordi man dér med det samme mærker den wellness, det er for sjælen at komme rigtigt i kontakt med sit indre, hjertet - dér, hvor alt er muligt. Alt det mit hjerte bankede for dukkede op til overfladen, og overalt så jeg tegn, som gjorde det så tydeligt for mig, at jeg skulle skrive den bog, mit hjertebarn. Ultimativt blev det så, da vi valgte at gå en lidt snørklet vej, fordi jeg bare måtte den vej uden at ane hvorfor. Foran mig så jeg det smukkeste hus med et skilt på stolpen ved porten (midten af nedenstående collage) med ordene "Whilst staying in this house - Charles Dickens (English novelist) wrote part of "David Copperfield" in 1849"...

Beskederne var ikke til at tage fejl af, og nu er bogen snat færdig.

Isle of Wight er et af jordens smukkeste steder, og ønsker du at komme i kontakt med din egen spiritualitet og være ét med hjertet, må du besøge den skønne ø, hvor maden og vinen ligeså er udsøgt.

Og så kan det jo være, at den engelske forfatter Brian Mayne har tid til en lille snak, når du dukker op, det er nemlig her, han bor og herfra han har skrevet sine nu fire bøger.

Citat: "When you allow your ego to control your thoughts, everything you believe becomes an illusion."

Lad aldrig dit ego styre dig, der er så meget kvalitet i dit hjertes kald.

I al' kærlighed Pia

Tilbage